הכירו טוב יותר את הצוות שטס לניו יורק לתחרות ניפטי העולמית

הכירו את נועה קריין, נועם סבן, אליסיה אמפנאם, תומר מירגורודסקי וירין נחמני.
התחלנו לפני יותר משנה במהלך הגל הראשון של הקורונה, במייקאתון שנערך בעמל אנרג'י-טק ב 2.3.2021.

במייקאתון הקפדנו על כל כללי הקורונה, ועבדנו ב 4 חדרים נפרדים.
לכל קבוצה הוצמדו שני מנטורים מצוות המורים של בית הספר למייקאתון, וסיימנו עם 9 מיזמים נפלאים ומקוריים לדרך.
לינק לאלבום תמונות המייקאתון
עברנו את שלב חשיפת המייזמים בכנס הסרת הלוט בזום ותלמידינו הציגו וקיבלו מחמאות רבות מהשופטים החיצוניים. לאט לאט התקדמנו במיזמים, עברנו את כל שלבי פיתוח תפיסת הרעיון למוצר והגענו לגמר הבית ספרי.
דרך אגב, לגמר הבית ספרי שולבו בוגרי ניפטי כחלק מצוות השיפוט, חברי מיזם KON AIR, ששנה קודם לכן זכו במקום הראשון בתחרות יזם השנה 2019 והופיעו בגמר העולמי שנערך ב ZOOM מול ניו יורק (לצערם הרב ולצערנו, ללא היכולת לטוס).

בגמר הבית ספרי, נבחרו שני מיזמים לייצג את בית הספר, בחצי גמר תחרות היזמות של ניפטי.
בתחרות חצי הגמר, עלה  המיזם HELPI לגמר  תחרות יזם השנה של ניפטי- יוניסטרים.
החזרות היו רבות, ונערכו כולן על חשבון החופש הגדול. גם צוות התלמידים, עבר ריענון והתגבש לצוות חזק ומוביל.
ביום תחרות מיזם השנה, שהתקיים בהיכל התרבות בת״א 28.7.2021 זכו התלמידים במקום הראשון!
לינק לאלבום הזכיה במקום הראשון בתחרות יזם השנה
בתחילת השנה, לאחר החגים, חזרו התלמידים לעבוד ולהתכונן לקראת הגמר העולמי, כאשר הוכרז שהפעם טסים ✈️

לאחרונה הצגנו בפני הנהלת חברת החשמל בחיפה- התמונות לפניכם
ב 22.3.2022 הציגו במשרדי EY בפני ההורים שלנו, נציגים מרשת עמל, נציגים מעמל אנרג'יטק, נציגים מחברת החשמל ונציגים מיוניסטרים. זוהי החזרה הגנרלית לפני הנסיעה לניו יורק, לתחרות העולמית.

לינק לאלבום התמונות

בתאריך ה-2.4.22 בחצות הלילה, המריאו התלמידים עם דרור לוי מנהל בית הספר ועם משה פקלר משה מלווה  ויובל טל-מזור מיוניסטרים לגמר העולמי שהתקיים בניו יורק ושהו בניו יורק עד ל 10.4.2022.  בנוסף לתחרות, הציגו התלמידים גם מול חברות עסקיות נוספות במנהטן.

בימים אלו הציגו התלמידים בפני שותפים עסקיים, חברות עסקיות וכמובן השתתפו בתחרות העולמית.
ניתן לעקוב אחרי המסי בבלוג שנכתב בפייסבוק:

פוסט הטיסה- לינק
פוסט היום הראשון בניו יורק- לינק
פוסט היום השני בניו יורק- לינק
פוסט היום השלישי בניו יורק- לינק
פוסט רבע הגמר של התחרות העולמית- לינק
פוסט ערב הגאלה של תחרות NFTE העולמית- לינק
פוסט היומיים האחרונים למסע- לינק

לינק לאלבום התמונות השיתופי של המסע לניו יורק
עם Helpi אנחנו אף פעם לא לבד!