פרויקט התנדבות קהילתי – מע"ש – ביה"ס אנרג'י-טק

רגע לפני סיום שנת הלימודים…
יום מרגש ומיוחד עבר על תלמידי בית הספר אנרג'י-טק של חברת החשמל.
במסגרת פעילות למען הקהילה במהלך השנה האחרונה, נוהגים תלמידי ביה"ס בליווי הצוות החינוכי לפקוד את מפעל מע"ש (מפעל לעבודה שיקומית) בחדרה.

התלמידים מנעימים את זמנם של העובדים ומפעילים אותם בפעילויות חברתיות שונות ומגוונות,

במהלך השנה נהגו התלמידים לציין ולחגוג את מועדי ישראל ביחד עם העובדים, לשבת עמם ולשוחח, לעזור להם בפס הייצור או סתם לשמח אותם.
לקראת סיום שנת הלימודים, הזמנו קבוצה מעובדי המפעל ומלווים מטעמם להתארח בביה"ס תיכון עמל אנרג'י-טק ולציין שנה של ידידות שנרקמה בין התלמידים לבין עובדי המפעל.

בנוסף, בתיאום עם חברת החשמל לישראל Israel Electric Corporation אירחנו אותם בכבוד רב בתחנת הכוח אורות רבין בחדרה.
סיירנו באתר הפחם ונסענו לאורך 2 ק"מ לאורך המזח בלב ים.
הסיור היה מהנה מאד ושמחנו לראות חיוכים רבים.
את הביקור סיימנו בחצר ביה"ס ביחד עם התלמידים שהמתינו עם הפתעות לאורחים.
קינחנו בארוחת צהריים משותפת ונפרדנו מידידינו עד לשנה הבאה.
תודה רבה לצוות החינוכי הנפלא של ביה"ס ולתלמידים המדהימים שנרתמו לפעילות והביעו רגישות ונכונות לקבלת האחר והביאו כבוד לעצמם ולבית הספר.